2013-11-27 01:34:24• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Skorpió - Kicsit vegyen vissza a hedonizmusából!

Napi horoszkóp november 27-re 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Szép nap lesz ez a mai! Valami tervet forgat a fejében, és ezt ma végre meg is tudja beszélni a kedvesével. Amit eddig halogatott, az most valósággá válhat. De csakis akkor, ha mindketten benne vannak! Nem lesz nehéz a meggyőzés.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Jól teszi, ha kicsit lazít a mai napon. Ma talán kevesebb a munka, vagy előbb elengedik, vagy valami váratlan esemény miatt kerül sor kényszerpihenőre. Az erőre holnap is szüksége lesz. Ma sportoljon, vagy pihenjen!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Nagy változáson megy keresztül az élete. Még nem látja tisztán, hogy pontosan merrefelé viszi a sorsa, de akármerre is indul, biztos lehet benne, hogy jobb lesz, mint amilyen eddig volt. A horizontját emelje magasabbra!

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Nehéznek érzi, hogy változtasson a családjában kialakult áldatlan helyzeten. Talán egy idősebb családtagjával lehet sok gondja, vagy a rég felhalmozott tartozások emésztik fel minden erejüket. Most mégis adódik egy lehetőség.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Ma minden humorérzékére szüksége lehet, ha túl akarja lendíteni magát egy nehéz konfliktuson. Minél inkább magára veszi a dolgokat, annál jobban belegabalyodik ugyanis. A humor, a vicc, segít eltávolítani a dolgokat.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Annyira lekötik minden figyelmét a munkahelyi feladatai, hogy egyszerűen képtelen a lazításra. Márpedig ez idegi túlterheltséghez, és az otthonában akár hisztérikus jelenetekhez is vezethet. A forró fürdő, a gyengédség segít.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Kicsit lejjebb kellene adnia nagy igényeiből, ha ki akar jönni a pénzéből a következő hónap elejéig. Nagyon meg kellene terveznie azt is, hogy kinek milyen ajándékot vesz, és főleg mennyi pénzért. Nem az ár a fonto, hanem az érték!

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Kicsit vegyen vissza a hedonizmusából! A szervezetének nagyon megárt, hogy ön folyton mindenből a legtöbbet és a legjobbat akarja, főleg, ha táplálékról van szó. A zsíros nehéz ételekről végképp le kellene mondania.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Úgy érezheti, hogy mélységesen csalódott valakiben. Mielőtt ítéletet mondana felette, nem ártana talán elbeszélgetnie vele egy kicsit arról, hogy ő hogy látja a dolgokat. Valószínűleg csak félreértés az egész. Beszélje meg!

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Kiváló nap ez az önvizsgálatra. Eddig talán úgy érezte, hogy csupán a külső körülményeknek köszönheti azt, hogy bizonyos dolgokkal elégedetlenkednie kell. Pedig a saját hozzáállásában is van hiba. Most ennek árát fizeti meg.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Jó érzéssel tölti el, ha elvégezhet egy olyan munkát, ami már réges régen esedékes lett volna, de más teendők miatt képtelen volt belefogni. Minden úgy alakul, ahogy remélte. De a kapott, szabott ár, még annál jobb is lehet.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Ha az eddigiekben túlterhelte magát, vagy lelki feszültségekkel betegítette az immunrendszerét, akkor most ágynak döntheti egy betegség. A pihenésre szüksége van. A munka megvárja, vagy megoldja más.

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: